Trip To Egypt

Eigenlijk zou het al in 2021 plaatsvinden maar door de pandemie werd het een jaar uitgesteld. In 2022 was het dus eindelijk zover. Vincent speelde sarangi in voor het anthem van Ground Zero Festival 2022, gemaakt door Dr. Peacock. De track, Trip To Egypt, werd live uitgevoerd op de main stage van het festival, een van de grootse hardcore events ter wereld.

Luister op Spotify
Bekijk op YouTube

INHALO - Eventide

Toen gitaarbouwer Roy Willems de sarangi van Vincent versterkte moest daar natuurlijk een wederdienst tegenover staan. Vincent speelde daarom sarangi in bij het nummer Eventide van Roy’s band Inhalo, op hun debuut album Sever. De plaat werd goed ontvangen en won de IO-Pages Award 2022. In 2023 werd er een akoestische versie en een videoclip van de track opgenomen in de legendarische Wisseloord Studio in Hilversum.

Luister op Spotify
Bekijk op YouTube

Raining From My Eyes

In 2019 maakte Vincent samen met Isis & Mozes en de Indiase zangeres Sandhya Sanjana de track Raining From My Eyes. De track werd uitgebracht op het Mexicaanse label Akasha Records en gelanceerd tijdens het Amsterdam Dance Event 2019.

Luister op Spotify

De Vloek op de Overvloed

In 2008 verscheen het solo album van de Nederlandse rapper Manu, De Vloek op de Overvloed, bij RAEN Music. Vincent werkte mee aan drie nummers op deze plaat. Hij speelde de viool in bij de openingstrack Dagelijks en sarangi bij de tracks Het Nadeel van de Twijfel & Feniksvleugelen.

Luister op Spotify